4 sep, 10:30–16:30

Reserverat – inspelning

Inspelning av podcast mellan klockan 13 och 15. Förberedelser innan och återställning av lokalen efteråt.

 

Mitt fokus är entreprenörer, startups och företag som driver veganska verksamheter och hur de kommunicerar med sina målgrupper. Många av de som identifierar sig som veganer har historiskt drivit ganska analoga, traditionella verksamheter kopplade direkt till ex. yoga, hälsa, andlighet osv, men de jag ser växa fram nu är innovativa entreprenörer, kommunikationswizzards som utnyttjar alla digitala möjligheter och når enorma framgångar. De är spännande och bryter ny mark, både med produkter och kommunikationsvägar/kanaler. Väldigt innovativa många av dom och jag ser stora investerare lägger in mycket pengar i verksamheter som drivs på veganska grunder. Spännande, spännande!

 

Exakta inriktningen kommer längs vägen, jag tänkte göra första intervjun för att känna efter var det tar vägen. Kan alltså komma att formas längs vägen! Hur brett är det fokus ni har vad gäller poddarna? Passar det inte in hos er så förstår jag förstås det! Finns lite mer detaljerade riktlinjer? Bara bra att veta så jag kan planera 😀

Kontakt

Sandra Adams Backlund
wejive@gmail.com

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Sandra Adams Backlund

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.