13 okt, 08:30–10:30

Presentation av Kunskapsbokens webbutbildningar (DigIT)

Under hösten och våren presenterar Kunskapsboken sin molnbaserade portal på Goto 10 för att genomföra kompetenshöjande utbildningar. Presentationerna är del av DigIT, ett samverkansprojekt kring digital kompetensutveckling för medarbetare inom äldreomsorg och funktionshinderområdet inklusive socialpsykiatri.

OBS: Detta evenemang är inte öppet för alla Goto 10-medlemmar, särskild inbjudan från arrangören krävs.

Utvecklingen till det digitala samhället går snabbt och Stockholmsregionen behöver höja den digitala kompetensen hos sin vård- och omsorgspersonal för att hålla jämna steg med utvecklingen och trygga kompetensförsörjningen i framtiden.

Europeiska socialfonden finansierar nu Stockholms stad tillsammans med ett antal kommuner i Stockholms län ett projekt som heter DigIT. DigIT är ett samverkansprojekt kring digital kompetensutveckling för medarbetare inom äldreomsorg och funktionshinderområdet inklusive socialpsykiatri. Syftet med projektet är dels att trygga Stockholmsregionens kompetensförsörjning dels att öka kunskap, vilja och förmåga hos medarbetare inom vård- och omsorg att använda de digitala möjligheterna för att skapa värde för brukarna, de vi är till för, nu och i framtiden. I detta evenemang kommer Kunskapsbokens webbutbildningar presenteras, under hösten/våren kommer 2000 deltagare genomföra kompetenshöjande utbildningar på Kunskapsbokens molnbaserade portal i syfte att bli mer digitala.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangörer: IIS, Kunskapsboken
    Logo IIS
    Logo Kunskapsboken

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.