18 sep, 12:30–17:00

Preliminärt: Fortbildning för pedagoger i digital kompetens

I sommar genomfördes läroplansförändringar med fokus på digital kompetens, digitalt skapande och programmering. För att hjälpa skolan att möta de nya kraven erbjuder Internetstiftelsen kostnadsfri fortbildning för pedagoger som fått i uppdrag att handleda kollegor i arbetet med digital kompetens.

Utbildningstillfällena är en heldagsutbildning i Stockholm den 27 september. Dagen leds av Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av Sveriges främsta experter på hur man kan jobba med digital kompetens i skolan.

Det blir en fullspäckad dag som ger dig en bild av vad digital kompetens innebär – både generellt och i skolan. Med utgångspunkt i vår öppna lärresurs Digitala lektioner fokuserar vi på praktiskt arbete. Du får med dig konkreta verktyg för att kunna stötta dina kollegor i arbetet med de nya läroplansskrivningarna. Dagen är också en utmärkt möjlighet att nätverka med kollegor och utbyta idéer med varandra.

Utbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på mat och fika under dagen (mejla eventuella kostpreferenser till therese.ernbrandt@iis.se. Eventuella resor och boendekostnader står du som deltagare för.

För vem?
Utbildningen riktar sig till dig som fått i uppdrag av din rektor att leda din skola eller kommuns arbete med digital kompetens inom grundskolan. Vi tror att du är IT-pedagog, förstelärare med fokus på digitala verktyg, IKT-lärare eller liknande.

Tid: 8.30-17.00

Kontakt

Kristina Alexanderson
kristina.alexanderson@iis.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: IIS
    Logo IIS

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.