6 dec, 08:00–11:30

Öppna data nätverksträff

Vi tror att öppna data är en väg till innovation och tillväxt som gynnar hela samhället. Ett smartare Sverige, skapat av medborgare och myndigheter tillsammans.

DIGG arbetar för att främja ekosystemet inom öppen och datadriven innovation och arbetar för att öppna offentliga data blir tillgängliga. Vi anser att digitalisering är en lagsport och att vi alla bidrar med olika perspektiv, erfarenheter och verktyg som tillsammans ger oss möjlighet att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till att rätt förutsättningar skapas för ett öppet, innovativt och hållbart Sverige.

Vi vill bjuda in dig till en samverkansträff för att starta upp arbetet i nätverket för öppna data. Under detta tillfälle ser vi främst värdet av att träffa er alla. Men även att bjuda in till dialog kring vad Ni ser som viktigt framgent och hur du ser på DIGGs roll inom området. Vi ser att formerna för samverkan kommer att gradvis formas efter de behov som finns. Och vi börjar här.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: DIGG
    Logo DIGG

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.