23 nov, 12:30–18:30

Medlemsmöte Wikimedia Sverige

Alla medlemmar är varmt välkomna att träffas, utöva inflytande över föreningens planer, höra mer om föreningens kommande verksamheter och andra intressanta saker som ryms inom vår rörelse för fri kunskap. Mötet hålls i de lokaler som kansliet numera huserar i – Goto10.

Foto: Isabel Cueva

Du kan nu boka din plats till mötet och då även ange om du önskar en bokad resa till och från Stockholm. Föreningen står för resekostnaden och bokningen genomförs av den resebyrå som vi samarbetar med. Om du vill att Wikimedia Sverige står för kostnaden för din resa till medlemsmötet, hör av dig snarast till eric.luth@wikimedia.se

Programmet startar kl. 12.30 och håller på fram till 18.30. Föreningen bjuder på vegetarisk lunch och eftermiddagsfika. Efter mötet kommer det att finnas möjlighet att äta gemensam middag på Thaiboat de som vill, på egen bekostnad. Vi skulle uppskatta om du kan anmäla ditt intresse till den gemensamma middagen genom att mejla eric.luth@wikimedia.se!

 

Du kan anmäla dig till och med den 15 november.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Wikimedia Sverige
    Logo Wikimedia Sverige

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.