13 mar, 17:30–20:00

Jobtech Gig meetup

Den första Jobtech Gig meetup för personer som jobbar med att tillhandahålla plattformar inom gigekonomin. Vi ses på Goto 10!

Under våren kommer Jobtech Gig att bjuda in till ett antal meetups för personer och startups som jobbar inom ’gigeknomin’ – det fenomen som beskriver att allt fler människor idag väljer att frilansa och ta sig an så kallade ’gig’ istället för att söka en traditionell anställning.

Under eventet diskuterar vi gigekonomin och har en workshop om de olika utmaningar som olika jobbplattformar och andra tjänster kopplade till gigekonomin står inför.

Detta första event är enbart öppet för den som jobbar med att tillhandahålla / utveckla jobbplattformar inom gigekonomin.
Eventet hålls av Jobtech Gig, ett initiativ från Arbetsförmedlingen.

 

Kvällen inleds med en presentation av Jobtech Gig. Därefter kommer vi att ha en gemensam workshop om gigekonomin följt av tid för nätverkande och öppna diskussioner. Lättare förtäring kommer att finnas på plats.

Kontakt

Lisa Hemph
lisa.hemph@arbetsformedlingen.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Jobtech Gig

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.