26 jan, 10:00–18:00

Hackathon – Ta tillbaka rummet!

Civic tech-hackathon för kvinnor och icke-binära som är intresserade av att fundera kring, diskutera och utveckla tekniska lösningar för samhällsnytta. Kom till Goto 10 om du vill vara med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CivicTechSweden’s tredje hackathon äger rum den 26e Januari kl 10-18. Hacket är separatistiskt för kvinnor och icke-binära och vi bjuder på mat och fika, intressanta projekt och skönt häng!

Civic tech handlar om att skapa tekniska lösningar för samhällsnytta. Under hackathonet jobbar vi med tre olika projekt som syftar till att ta tillbaka ägandeskapet över både det fysiska och digitala!

Inga förkunskaper krävs för att delta, det finns projekt med varierande innehåll att bidra till som kan passa alla intresserade. Utöver huvudprojekten kommer vi under hacket även samla in tankar och idéer kring hur vi kan skapa en inkluderande community och prata om hur vi vill fortsätta med CivicTech i Stockholm, till exempel vilka typer av event vi är intresserade av och vilka teman eller frågor vi vill jobba kring.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Civic Tech Sverige

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.