9 feb, 08:30–10:00

INSTÄLLT – Från läsplatta till 2-in-1 Chromebook

En Chomebook är inte längre “bara” en skrivmaskin, utan eleverna kan tillsammans redigera film, samarbeta med en gemensam whiteboard, göra intervjuer eller podcasts. Dessutom kan läraren organisera arbetet under lektionen via Google Classroom.

Vi ser att fler skolor ersätter läsplattor med 2-i-1 Chromebook. En 2-i-1 Chromebook fungerar på det sättet att du kan vända skärmen 360 grader och användaren kan förutom konsumera information även producera och visa sin kunskap. Den nya generationens Chromebook har touch, pennstöd och extra kamera för att spela in projekt. En annan nyhet är funktionerna med Androidapps och Jonas Bäckelin kommer berätta hur man kommer igång samt hur de bidrar till undervisningen.

Vi ser dessutom att skolor efterfrågar teknik som underlättar samarbete, kreativitet och produktivitet. Staffan Ring berättar hur man ska man tänka när man väljer processor och hur du gör en säker investering för framtiden inom skolan.

Under frukostmötet får du svar på frågor som:

-Hur en 2-i-1 Chromebook kan användas inom skolan?

-Hur ska man tänka när man väljer processor?

-Vilken lösning erbjuder Googles verktyg för lärare och elever?

-Hur det fungerar med inloggning och säker åtkomst?

Kontakt

Jonas Bäckelin
jonas.backelin@outlook.com

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: HP Skola
    Logo HP Skola

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.