8 mar, 18:00–21:00

Framtidssäker: håll dig relevant på 2020-talet

Varför påstår folk att jobben kommer försvinna? Varför tror man att de rika kommer dra sig undan i högteknologiska borgar och lämna de 99 procenten att slåss om resterna? Varför är det bara i sci-fi det finns visioner om fredliga, rättvisa och välmående civilisationer?

Register here: http://foocafe.org/stockholm/events/2210-framtidssaker-hall-dig-relevant-pa-2020-talet

Sanningen är nog ändå att framtiden blir fantastisk. Och framtiden är här.

Vägen till nästa storhetsperiod kommer dock antagligen tyvärr gå genom en svacka av social oro, politisk turbulens, finansiell volatlitet och dämed förstås enorma möjligheter för vakna entreprenörer.

Hur håller man sig relevant när alltmer mänsklig aktivitet automatiseras samtidigt som tidigare policymisstag stretchat samhället till sitt yttersta? Vilka kunskaper, kontakter och färdigheter blir värdefulla på 2020-talet?

Allt detta och mer kommer besvaras av Karl-Mikael i detta talk.

Karl-Mikael Syding har jobbat i den yttersta finanseliten i över tjugo år. Som VD, partner och portföljförvaltare på Futuris inom Brummer och Partners fick han våren 2010 motta utmärkelsen The European Hedge Fund Of The Decade. Priset delades ut till den av flera tusen hedgefonder som hade levererat bäst resultat till sina kunder över hela decenniet 2000-2009. Som värd för poddarna 25 Minuter och Future Skills har han de senaste åren intervjuat en rad världskändisar, ekonomer och entreprenörer för att ta reda på vilka färdigheter och vanor som kan göra en framtidssäker i en värld av accelererande förändring.

Kontakt

Elena Mitchell
elena.mitchell@foocafe.org

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Foo Café
    Logo Foo Café

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.