22 Aug, 17:00–21:00

Digital utbildning inom mark och fastigheter

Digital utbildning inom mark och fastigheter.

Kom och lär dig hur du investerar i fastigheter och kan tjäna över 10% avkastning genom en trygg och enkel strategi (Utan att vara ett investeringsproffs)

Privatpersoner och företagare slösar miljontals med kronor på att ha sina pengar på banken med en usel eller ingen ränta alls på sitt insatta kapital. De låter pengarna ligga där och damma medan värdet på varje krona förlorar sitt värde. Istället för att ha pengarna någonstans där de växer har dom tekniskt sätt lagt de på ett konto där de får mindre och mindre värde bara.

Enligt Kim & Stefan ”Det finns ett flertal kritiska och avgörande investeringar du kan göra för att få avkastning på över 10% på dina pengar med kalkylerad risk och i praktiken oftast säkrare investeringar än vad de flesta redan gör idag. Dvs investera sina pengar i aktiemarknaden hos någon mäklare som bara rånar de på avgifter och andra räntekostnader. Vinster försvinner (om det blir vinst överhuvudtaget) och de undrar varför de aldrig ser sina pengar växa.

Just nu finns det en unik möjlighet där du kan lära dig mer om fastighetsinvesteringar och börja investera själv.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Tid: 22 augusti, 17:00–21:00
  • Plats: Annexet, Goto 10, Hammarby Kaj 10A (plan 1)
  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Swedish Investment Club AB
    Logo Swedish Investment Club AB

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.