31 aug, 08:30–09:30

Digital nomad – jobba platsoberoende med världen som kontor

Begreppet digital nomad beskriver ett sätt att jobba; och ett sätt att leva.

Digitaliseringen möjliggör för oss att förändra vad det traditionellt har inneburit att ha ett 9-till-5-jobb. Med en uppkopplad laptop, mobil eller surfplatta kan vi sköta våra arbetsuppgifter från vilken plats som helst; vare sig det är hemma från soffan, på ett café i Tokyo eller i en hängmatta på Bali.

Svenska Nomader är Sveriges största mötesplats för digitala nomader – och samlar frilansare, entreprenörer och anställda som jobbar platsoberoende.

Under eventet kommer vi att prata om utvecklingen på marknaden, varför allt fler söker sig till att bli digitala nomader och hur man själv kan börja jobba på distans. Vi kommer även att ha en diskussion kring huruvida företag bör bli mer öppna till att tillåta sina anställda att jobba på distans.

Syfte: Att prata mer om en växande trend på marknaden som även påverkas och förväntas fortsätta växa på grund av gigekonomin.

Målgrupp: Individer som själva vill resa och jobba samtidigt. Företag som är intresserade av nya perspektiv kring företagskultur och arbetsklimat.

Kontakt


emelie@svenskanomader.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Svenska nomader
    Logo Svenska nomader

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.