20 feb, 18:15–20:30

Impact Coaching

På Goto 10 delar Rojhat Telo med sig av sina erfarenheter av framgångsrik marknadsföring. De tre avgörande strategierna du behöver för att bli fri och framgångsrik i ditt coaching-företag år 2018 (utan att någonsin "jaga kunder" eller "jobba extra").

Har du svårt att hitta nya kunder? Håller du fortfarande på och stampar med sociala medier/försäljning? Kom då och lär dig de tre strategierna du behöver – samt varför de flesta coacher inte förstått detta än!

Rojhat Telo är en investerare, affärsutvecklare och coach med över 13 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och företagande. Rojhat har exempelvis coachat säljare att gå från 0 kr till 300.000 kr/månad i försäljning – på 4 månader. Rojhat har också hjälpt flertalet unga entreprenörer att gå från 0 till fullbokning via specifika Facebookstrategier.

Rojhat bjuder på lärdomar som enkelt skulle kunna förändra ”allt”. Vidare är Rojhats insikter kring coaching-industrin extremt relevant för dig idag.

Kontakt

Rojhat telo
rojhat.telo@gmail.com

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Rojhat Telo

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.