Ansök

För att ta del av Goto 10:s coworking spaces förmånliga tjänster så ska ditt företag, projekt eller organisation på något vis bidra till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige. Läs mer om hur du blir en coworker nedan.

Goto 10 coworking space subventioneras av Internetstiftelsen för att främja internetrelaterade projekt i ett tidigt skede. Som Goto 10 coworker får du tillgång till utrymmet och dess tjänster till ett förmånligt pris för att vi vill sänka barriärerna och öka möjligheterna för projekt att komma igång.

Goto 10 ber därför dig som vill bli en del av Goto 10 coworkingspace att du skickar in en beskrivning av ditt projekt (max 500 ord) och en motivering (max 500 ord) där du förklarar på vilket sätt ditt projekt kommer att bidra till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige. Goto 10 bedömer inkomna ansökningar beroende på relevans i relation till Goto 10 coworking spaces syfte och tillgängliga kontorstjänster vid ansökningstillfälle. Läs mer om våra kontorstjänster här.

Skicka in din ansökan till info@goto10.se.

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.