Arrangera evenemang

Du är välkommen att arrangera evenemang hos oss. Vi står för lokalen och hjälper till med anmälningar så länge det är med internet i fokus. Hör av dig!

Är ni som förening eller organisation intresserade av att kostnadsfritt hålla ett evenemang hos oss på Goto 10? Eller har du som privatperson kunskap som du vill dela?

Då är du välkommen till oss. Vi erbjuder dig att hålla evenemanget på vår start- och mötesplats på Hammarby kaj 10 D. Här finns det utrymme och utrustning för att hålla seminarier och föreläsningar för upp till 99 personer. Vi har självklart utrustningen du behöver, videoskärm och ljudsystem, till exempel. Glöm inte bara att ta med egen dator.

Har du redan en färdig idé så kan du fylla i det här formuläret. Du kan också tipsa oss om saker genom att kontakta oss via mejl info@goto10.se.

Ditt evenemang kommer att marknadsföras i vårt kalendarium och i vissa fall även i våra övriga sociala kanaler.

Eftersom vi inte är vinstdrivande kostar det inget så länge innehållet i ditt evenemang på något sätt hjälper till att driva internet framåt. Vi tror  på fri kunskap tillgänglig för alla.

Förutsättningarna är följande:

  • Ditt evenemang ska bidra till att driva internet framåt i någon form. Vi har följande huvudkategorier att dela in programmet i: Utveckling, Prylar, Startup, Content, Juridik & Säkerhet samt Idégenerering.
  • Vi kan erbjuda våra lokaler på Goto 10, Hammarby kaj 10D i Stockholm (8 min promenad från T-Skanstull eller 10 min promenad från T-Gullmarsplan).
  • Vi ser gärna att evenemanget är öppet för alla om det hålls på våra ordinarie öppettider. Hålls det efter stängning går det bra med slutna möten.
  • Vi hjälper er med allt det praktiska kring att ordna evenemanget: från lokal till anmälan. Dock ingår ej fika.
  • Du kan beställa fika och mat hos Kafé Swaj som ligger i samma lokaler. I så fall gör du det separat. Som arrangör får du förmånligare priser. Kontakta info@swaj.se eller ring 076-341 66 89.
  • Vi vill gärna att ni sprider info om eventet med hashtag #Goto10 samt alltid nämner oss som samarbetspartner för evenemanget.
  • Du har tillgång till lokalen en timme i förväg för förberedelser.
  • En värd från oss finns alltid på plats inför och under ditt evenemang och hjälper med teknik och frågor som du har.

Här hittar du formuläret för att tipsa om ditt evenemang!

Har du fler frågor? Kontakta oss direkt.

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.